Нещасний примудрився покликати на допомогу: Під Києвом затримали авто з викраденим чоловіком (фото, відео)

Потерпілий розповів, що його викрали в Сумах, побили, нібито вимагаючи віддати борг.
Викрадачі людини були добре озброєні. Фото: прес-служба нацполіції.

У вівторок, 18 грудня, на КПП "Березань" правоохоронці зупинили мікроавтобус, в якому замість багажу виявили викраденого жителя Сум. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, передають Патріоти України.

"На КПП "Березань" автодороги Київ-Харків поліцейські Київщини зупинили мікроавтобус "Фольксваген" з метою перевірки документів. З салону правоохоронці почули крики про допомогу. Під час огляду автомобіля з'ясувалося, що крім водія в машині знаходяться троє чоловіків. Один з них був з тілесними ушкодженнями", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий розповів, що його викрали в Сумах, побили, нібито вимагаючи віддати борг. Крім цього, в авто знайшли короткоствольну і автоматичну зброю.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...