Нещасний примудрився покликати на допомогу: Під Києвом затримали авто з викраденим чоловіком (фото, відео)

Потерпілий розповів, що його викрали в Сумах, побили, нібито вимагаючи віддати борг.
Викрадачі людини були добре озброєні. Фото: прес-служба нацполіції.

У вівторок, 18 грудня, на КПП "Березань" правоохоронці зупинили мікроавтобус, в якому замість багажу виявили викраденого жителя Сум. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, передають Патріоти України.

"На КПП "Березань" автодороги Київ-Харків поліцейські Київщини зупинили мікроавтобус "Фольксваген" з метою перевірки документів. З салону правоохоронці почули крики про допомогу. Під час огляду автомобіля з'ясувалося, що крім водія в машині знаходяться троє чоловіків. Один з них був з тілесними ушкодженнями", - йдеться в повідомленні.

Потерпілий розповів, що його викрали в Сумах, побили, нібито вимагаючи віддати борг. Крім цього, в авто знайшли короткоствольну і автоматичну зброю.

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...