Експерти прокоментували плани компанії Boeing щодо відкриття аеродрому в Херсоні

Навіть намагань контактувати з РФ у країн Заходу та США все менше, вважають аналітики

Фото: Avia.pro

Американська компанія Boeing може відкрити запасний аеродром для своїх вантажних літаків на базі міжнародного аеропорту "Херсон". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву Юрія Рожкова, голови постійної комісії Херсонської обласної ради з питань управління об’єктами комунальної власності, архітектури, будівництва та транспорту.

За слова Рожкова, компанія Boeing у Києві звернулася до Украероруху з тим, щоб їм підібрали запасний аеродром, так як у них запасний аеродром це Сімферополь, але тепер вони сідати там не можуть. Як розповів чиновник, компанії потрібна злітно-посадкова смуга довжиною 3 кілометри та шириною 45 метрів. Тому вони розглядають два аеропорти – це Львів та Херсон.

Експерти кажуть, що такий крок - дуже хороший знак для України. Це означає, що Росію серйозно не сприймають, і навіть намагань контактувати з нею у країн Заходу та США все менше, а скоро зовсім не буде.

Визначився переможець Євробачення-2024. Українки в трійці кращих (відео2)

неділя, 12 травень 2024, 2:35

На пісенному конкурсі Євробачення, який цього року відбувається у шведському місті Мальме, переміг співак Nemo із Швейцарії. Він отримав 591 бал від глядачів та національних журі. . На другому місці опинилася Хорватія із 547 балами. . Представниці Ук...

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...