Екстрим накрився мідним тазом: Чергова спроба росіян влаштувати в Криму "міжнародний фестиваль" провалилася (фото)

Аж чотири камери для онлайн-трансляції простояли без роботи.

Фестиваль "EXTREME Крым - 2016"... Фото: liveuamap.comЯк всі чудово знають, зараз у Криму, в селищі Оленівка, проходить міжнародний фестиваль екстремальних видів спорту «EXTREME Крим - 2016»... Оу, що значить "ви не знали"? Як це так? Це ж масштабний, видовищний, що не має аналогів у світі захід, якому пророкують лаври всеросійського центру екстриму! Хоча... - Патріоти України пропонують читачам блог zloy odessit. Далі мовою оригінала:

"Хотя, если пронаблюдать за онлайн трансляцией с данного мега-шоу, которую ведут, к слову сказать, аж целых четыре камеры, то на масштабы и эпичность, заявление в крымской и российской прессе, как-то удручают.

В общей сложности, на главной площадке фестиваля не более 150 человек и то, большая часть из них это не зрители, а участники. В остальном же, голый песок, пустой берег да дюжина пловцов в море.

Центр экстрима? Уж увольте, но не тянет и близко на подобное почетное звание, вследствие чего можно смело заявлять - очередная попытка в Крыму устроить что-то "эдакое", да еще и с приставкой "международный", дабы компенсировать свои комплексы от статуса полуострова изгоя - провалилась. Причем с треском".

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...