"Скандал в благородном семействе", або Скрепи чубляться: Недорікуватий путінський "вовк" Хірург накинувся на дотепника, опального пропагандиста Доренка

Старий конфлікт між лідером мотоклубу «Нічні вовки» Олександром Залдостановим, відомим під прізвиськом «Хірург», і головним редактором радіостанції «Говорить Москва» Сергієм Доренком розгорається з новою силою.

Олександр Залдостанов. Фото: соцмережі.

Після критики відомого радіоведучого Сергія Доренка на адресу рок-фестивалю «Нашествие» лідер мотоклубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов звинуватив журналіста в тому, що з його вини музиканти відмовляються від виступів. Байкер заявив, що таким, як Доренко «треба вибивати зуби» і натякнув, що готовий це зробити, як чотири роки тому під час зустрічі в Кремлі, передають Патріоти України.

Старий конфлікт між лідером мотоклубу «Нічні вовки» Олександром Залдостановим, відомим під прізвиськом «Хірург», і головним редактором радіостанції «Говорить Москва» Сергієм Доренком розгорається з новою силою. На цей раз Залдостанов в бесіді з журналістами заявив, що нібито саме їдкі висловлювання і критика Доренко привели до відмови багатьох груп від участі в музичному рок-фестивалі «Нашествие-2018». І дав ясно зрозуміти, що готовий переходити до рішучих дій.
Так, байкер заявив, що «таким, як він (Доренко), треба вибивати зуби». Він також охоче згадав про конфлікт, який стався ще в 2014 році. Тоді за невтішні висловлювання журналіста в ефірі на адресу мотоклубу Хірург в Кремлі нокаутував Доренко.
Розпалюванню конфлікту посприяло розслідування телеканалу «Рен ТВ». Його автори звинуватили Доренка в підбурюванні і в «хайпожорстві». Як стверджує телеканал, тема «військово-музичних відмовників» обговорювалася на ресурсах Доренка «з лякаючою регулярністю».
Результати дослідження абсолютно не здивували Залдостанова. «Страсть Доренко к громким, но пустым театральным разоблачениям давно известна. Это человек, который хочет стать героем, презирающим опасность и сокрушающим врагов. Но, говоря словами Вертинского, он всего лишь «халдей при буфете».

В свое время после его оскорблений в эфире в адрес мотоклуба, я позвонил и предупредил его, что специально бегать за ним не буду, но, если встретимся — пусть не обижается. Увидевшись на одном высоком приеме в Кремле, слово я свое сдержал», - розповів Залдостанов.

Цей гучний інцидент стався в листопаді 2014 року. Його свідки тоді розповідали, що після удару байкера Доренко впав, а коли зміг піднятися, «Хірург» пообіцяв прийти до нього на передачу. Однак, як стверджує байкер, запрошення на ефір він так і не отримав.

«Публичными оскорблениями других, такие как Доренко, оправдывают свою ничтожность, но очень быстро ее признают, «как только замолчит закон», когда заступиться некому», — заявив байкер.

При цьому Залдостанов висловив критику не тільки на адресу Доренка, але і до груп, які відмовилися від виступу на «Нашествии-2018». За словами байкера, його смішить така ситуація, адже «у Росії в усі віки було всього два союзника - армія і флот».

На дзвінки «Газети.Ru» 30 липня Залдостанов не відповідав. У свою чергу Сергій Доренко на питання «Газети.Ru» про власну критиці «Нашествия», а також про висловлювання Залдостанова також не відповів. Радіоведучий лише відправив посилання на сюжет на його YouTube-каналі 2012 року, де він вельми невтішно відзивається про «Хірурга».

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...