"Скандал в благородном семействе", або Скрепи чубляться: Недорікуватий путінський "вовк" Хірург накинувся на дотепника, опального пропагандиста Доренка

Старий конфлікт між лідером мотоклубу «Нічні вовки» Олександром Залдостановим, відомим під прізвиськом «Хірург», і головним редактором радіостанції «Говорить Москва» Сергієм Доренком розгорається з новою силою.

Олександр Залдостанов. Фото: соцмережі.

Після критики відомого радіоведучого Сергія Доренка на адресу рок-фестивалю «Нашествие» лідер мотоклубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов звинуватив журналіста в тому, що з його вини музиканти відмовляються від виступів. Байкер заявив, що таким, як Доренко «треба вибивати зуби» і натякнув, що готовий це зробити, як чотири роки тому під час зустрічі в Кремлі, передають Патріоти України.

Старий конфлікт між лідером мотоклубу «Нічні вовки» Олександром Залдостановим, відомим під прізвиськом «Хірург», і головним редактором радіостанції «Говорить Москва» Сергієм Доренком розгорається з новою силою. На цей раз Залдостанов в бесіді з журналістами заявив, що нібито саме їдкі висловлювання і критика Доренко привели до відмови багатьох груп від участі в музичному рок-фестивалі «Нашествие-2018». І дав ясно зрозуміти, що готовий переходити до рішучих дій.
Так, байкер заявив, що «таким, як він (Доренко), треба вибивати зуби». Він також охоче згадав про конфлікт, який стався ще в 2014 році. Тоді за невтішні висловлювання журналіста в ефірі на адресу мотоклубу Хірург в Кремлі нокаутував Доренко.
Розпалюванню конфлікту посприяло розслідування телеканалу «Рен ТВ». Його автори звинуватили Доренка в підбурюванні і в «хайпожорстві». Як стверджує телеканал, тема «військово-музичних відмовників» обговорювалася на ресурсах Доренка «з лякаючою регулярністю».
Результати дослідження абсолютно не здивували Залдостанова. «Страсть Доренко к громким, но пустым театральным разоблачениям давно известна. Это человек, который хочет стать героем, презирающим опасность и сокрушающим врагов. Но, говоря словами Вертинского, он всего лишь «халдей при буфете».

В свое время после его оскорблений в эфире в адрес мотоклуба, я позвонил и предупредил его, что специально бегать за ним не буду, но, если встретимся — пусть не обижается. Увидевшись на одном высоком приеме в Кремле, слово я свое сдержал», - розповів Залдостанов.

Цей гучний інцидент стався в листопаді 2014 року. Його свідки тоді розповідали, що після удару байкера Доренко впав, а коли зміг піднятися, «Хірург» пообіцяв прийти до нього на передачу. Однак, як стверджує байкер, запрошення на ефір він так і не отримав.

«Публичными оскорблениями других, такие как Доренко, оправдывают свою ничтожность, но очень быстро ее признают, «как только замолчит закон», когда заступиться некому», — заявив байкер.

При цьому Залдостанов висловив критику не тільки на адресу Доренка, але і до груп, які відмовилися від виступу на «Нашествии-2018». За словами байкера, його смішить така ситуація, адже «у Росії в усі віки було всього два союзника - армія і флот».

На дзвінки «Газети.Ru» 30 липня Залдостанов не відповідав. У свою чергу Сергій Доренко на питання «Газети.Ru» про власну критиці «Нашествия», а також про висловлювання Залдостанова також не відповів. Радіоведучий лише відправив посилання на сюжет на його YouTube-каналі 2012 року, де він вельми невтішно відзивається про «Хірурга».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...