Хіти тижня. Відомий російський телеведучий назвав РФ "відтр*ханою с*кою", яка заслужила Путіна (відео)

У Примакова восени 1999 року президентський рейтинг був 32%, у Лужкова - 16%, а у Путіна - тільки 1,5%.

Сергій Доренко і Юрій Дудь. Фото: скріншот з відео.

Скандальний російський журналіст і головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Сергій Доренко назвав Росію "с*кою" і "відтр*ханою дівкою з косою", яка заслужила президента Володимира Путіна. Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю відомому блогеру Юрію Дудю, порівнявши Путіна з "братом-солдатом". Діалог був опублікований на відеохостингу YouTube, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання ведучого, чи правда, що саме він зробив Путіна президентом, Доренко сказав: "Ні. Робить президентом людину тільки народ. Але ось нашептати народу - наше завдання". За словами одіозного журналіста, в 1999 році у Володимира Путіна був дуже низький рейтинг, однак саме цієї людини і не вистачало РФ.

"Є певний образ "батька" - хорошого, доброго, мудрого, трохи буркотливого, розважливого Примакова, і такого гарного, чіткого "завгоспа" Лужкова. Вони були дуже сильними. Вони ділили владу. У Примакова восени 1999 року президентський рейтинг був 32%, у Лужкова - 16%, а у Путіна - 1,5%", - розповів Доренко.

"І я подумав, що Росії, яка вся відтр*хана... Єльцин - він же такий селюк був! Росія вся відтр*хана всякими людьми, які намотували їй коси на кулак і дерли її ззаду. Ось ця Росія заслужила брата-солдата. Брат-солдат - це Путін. Ось ця відтр*хана дівка з косою на кулаці у чужого мужика, вона хоче, щоб приїхав брат-солдат і не дер її, а впрягся. Щоб братан-солдат прийшов! І ось цю фішку треба було нашептати їй, с*ці... Приїде братан і реально впряжеться за тебе! Я відчув цю концепцію", - зізнався радіоведучий.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...