Хіти тижня. Відомий російський телеведучий назвав РФ "відтр*ханою с*кою", яка заслужила Путіна (відео)

У Примакова восени 1999 року президентський рейтинг був 32%, у Лужкова - 16%, а у Путіна - тільки 1,5%.

Сергій Доренко і Юрій Дудь. Фото: скріншот з відео.

Скандальний російський журналіст і головний редактор радіостанції "Говорить Москва" Сергій Доренко назвав Росію "с*кою" і "відтр*ханою дівкою з косою", яка заслужила президента Володимира Путіна. Відповідну заяву він зробив в інтерв'ю відомому блогеру Юрію Дудю, порівнявши Путіна з "братом-солдатом". Діалог був опублікований на відеохостингу YouTube, передають Патріоти України.

Відповідаючи на запитання ведучого, чи правда, що саме він зробив Путіна президентом, Доренко сказав: "Ні. Робить президентом людину тільки народ. Але ось нашептати народу - наше завдання". За словами одіозного журналіста, в 1999 році у Володимира Путіна був дуже низький рейтинг, однак саме цієї людини і не вистачало РФ.

"Є певний образ "батька" - хорошого, доброго, мудрого, трохи буркотливого, розважливого Примакова, і такого гарного, чіткого "завгоспа" Лужкова. Вони були дуже сильними. Вони ділили владу. У Примакова восени 1999 року президентський рейтинг був 32%, у Лужкова - 16%, а у Путіна - 1,5%", - розповів Доренко.

"І я подумав, що Росії, яка вся відтр*хана... Єльцин - він же такий селюк був! Росія вся відтр*хана всякими людьми, які намотували їй коси на кулак і дерли її ззаду. Ось ця Росія заслужила брата-солдата. Брат-солдат - це Путін. Ось ця відтр*хана дівка з косою на кулаці у чужого мужика, вона хоче, щоб приїхав брат-солдат і не дер її, а впрягся. Щоб братан-солдат прийшов! І ось цю фішку треба було нашептати їй, с*ці... Приїде братан і реально впряжеться за тебе! Я відчув цю концепцію", - зізнався радіоведучий.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...