Ексцентрик з Білого дому має оцінити: У центрі Києва може з’явиться площа імені Трампа

Таку пропозицію вже висунули у зверненні до президента на сайті електронних петицій.

Площа Льва Толстого у Києві. Фото:trinity-edu.com.ua

У Києві може з’явитись площа, названа ім’ям нового президента США Дональда Трампа. Відповідна пропозиція 23 листопада з’явилася на сайті для подачі електронних петицій до українського президента Порошенка, інформують Патріоти України.

“У зв’язку з обранням Дональда Трампа новим президентом США, пропоную перейменувати площу Льва Толстого в Києві на площу імені Дональда Трампа на знак солідарності із братським американським народом і з надією на збільшення допомоги США в боротьбі з російською агресією”, – пише автор петиції - Зубков Анатолій Ігорович.

На момент публікації матеріалу петицію підписало лише декілька людей. Як відомо, для того щоб петиція потрапила на розгляд до президента України, її протягом трьох місяців від дати подання повинні підписати не менше 25 тис. осіб.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...