"Ему не доверяли. Ходили слухи, что он предатель", - торнадовець про вбивцю поліцейських (фото)

Торнадовець розповів, що "вбивцю копів" у "Торнадо" завжди вважали "засланим козачком"

Фото: КНК.Медіа

З'явилися нові дані щодо затриманого вбивці поліцейських у Дніпрі. Про це написав Владислав Бовсуновський на своїй фейсбук-сторінці, повідомляють Патріоти України.

"Портал КНК.Медиа поговорил с одним из торнадовцев, который знал убийцу полицейских лично. По словам нашего источника, Пугачев сильно изменил внешность, но это он.

Доверия у товарищей по оружию никогда не вызывал - "всегда был какой-то мутный, ему не доверяли; но он входил в элиту батальона, был близок к комбату как земляк, но его правой рукой точно не был". Также наш собеседник считает, что Александр Пугачев был засланым "козачком". Плюс он "слинял" с батальона когда начались проблемы летом 2015 года. Ходили слухи, что он предатель.

Обновлено:

Посмотрев на фото более высокого качества несколько раз, наш собеседник засомневался в том, что на нем именно Александр Пугачев: "Я его видел только с бородой. Сходство есть, но на 100% я не уверен", - пише видання КНК.Медіа.

Фото до війни:

Фото з затримання:

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...