Епідемія "накрила" Ізмаїл: до лікарень вже звернулося 284 особи, у стаціонарі перебуває 141 людина

Медики запевняють - ситуація складна, але контрольована.

Ілюстрація: ЖЖ

В місті Ізмаїл Одеської області, де спалахнула масштабна епідемія, до лікарень вже звернулося 284 особи, з яких 166 дітей, у стаціонарі перебуває 141 людина.

Про це заявив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко під час наради за участю голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, повідомляють Патріоти України.

Абрамченко висловив вдячність за своєчасну допомогу Одеській ОДА, медикам, поліції, прикордонникам за оперативне реагування на надзвичайну ситуацію (допомогу в закритті ринків, контролі водойм тощо) і жителям Ізмаїла - за розуміння.

Так, на даний час в Ізмаїлі забезпечено 180 ліжок, в резерві - 100 ліжок, в тому числі - в місцевому шкірно-венерологічному диспансері. Надати допомогу готові за необхідності медичні установи прилеглих районів області - Болградського, Кілійського та Ренійського.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...