"Епідемія" самогубств: На Вінниччині повісилися троє підлітків та молода вчителька

Коли підлітки вчинили самогубства, місцеві жителі забили на сполох, говорили, що все це прояви диявола. Самогубство вчительки пов’язують зі стресом.

Ілюстрація:volynnews.comМенш ніж за місяць у містечку Погребище Вінницької області звели рахунки з життям відразу троє підлітків. Тепер тут повісилась 22-річна вчителька, яка нещодавно вийшла заміж. Про це повідомляє 33 канал, зазначають Патріоти України.

Це сталося у гаражі, біля неї знайшли дві записки, в яких вона просила вибачення за свій вчинок та нікого не звинувачувати в її смерті.

Коли підлітки вчинили самогубства, місцеві жителі забили на сполох, говорили, що все це прояви диявола. Самогубство вчительки пов’язують зі стресом.

Жінка недавно вийшла заміж за рідного дядька одного з підлітків, які вчинили самогубство. Вона дуже мріяла про дитину, у вересні завагітніла, але плід завмер. Додались також негаразди із чоловіком.

На тілі жінки ознак насильницької смерті не виявили, відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства із позначкою “самогубство”.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...