''Пущу всіх на ковбасу'': У російській школі неадекватна вчителька залякує учнів (аудіо)

За словами батька однієї з учениць, це вже далеко не перший подібний випадок, педагога боїться вся школа.

Через вчительку діти бояться ходити до школи. Фото: соцмережі.

У Казані (Татарстан, Російська Федерація) викладач математики і за сумісництвом завуч школи Тетяна Моїсеєва пригрозила учням "пустити їх на ковбасу". Як повідомили місцеві ЗМІ, погрози надійшли під час розмови зі школярами про неуспішність, передають Патріоти України.

Запис сварки вчителя з класом потрапив в інтернет. За словами батька однієї з учениць, це вже далеко не перший подібний випадок, педагога боїться вся школа. "Дочка після таких уроків приходить додому і плаче, каже, вчителька, як на записі кричить. Вже страшно дітей в школу відправляти", - розповів один з батьків.

Міносвіти Татарстану вже ініціювало за даним фактом перевірку. "Міністерство неодноразово вказувало директорам на неприпустимість порушення педагогічної етики, необхідність проведення цілеспрямованої роботи з педагогічним колективом щодо дотримання коректних взаємин вчителів, учнів та їх батьків", - повідомила керівник прес-служби відомства Алсу Мухаметова.

За її словами, якщо встановлять факт порушення педагогом посадових обов'язків, на нього буде покладено дисциплінарне стягнення відповідно до Трудового кодексу РФ.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...