"Еще одно звено цепи": Хімікати "помилково" залишили Кубань без врожаю

Хвиля аварій та "трагічних помилок" у Росії зростає, цього разу постраждали городи та сади Кубані

У Росії хімікати знищили їжу для сотень селян. Фото: crimea24.info

За останній місяць Росію охопила хвиля трагедій, аварій, несподіваних ситуацій. Влада РФ видає це за нещасні випадки, але росіяни все більше бачать в них заплановані диверсії. Фермерський літак на Кубані помилково знищив приватні городи та пошкодив будівлі. Він мав обробити реагентом сільські поля, але промахнувся. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Діалог".

Місцеві мешканці залишилися без врожаю - він загинув. Постраждали також фруктові сади, молоді саженці.

Реагент виявився спеціальним розчином, котрий припиняє ріст рослин та висушує їх. Він потрібен, щоб підготувати соняшники до збору, а інші культури - знищує.

Мешканці у паніці, кажуть, що їх господарства їх годували, а тепер все загинуло.

"У меня участок 30 соток. Я инвалид, пенсионер - что выращу на огороде да в саду, позволяет мне питаться на полгода. А тут после этого опрыскивания все деревья листья сбросили. Вдобавок и помидоры, картошка, капуста, зелень - все испортилось за один день! Как жить-то теперь?", - питає мешканець хутора Володимир Лагошин.

У прокураторі, хоч і не з першого разу, заяву у постраждалих прийняли. Збитки селян складають від 500 тисяч до 1 млн рублів.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...