"Если гости не станут палить в сторону Зимнего": У мережі висміяли корпоративи на крейсері "Аврора"

За словами російського чиновника, корпоративи на "Аврорі" повинні відповідати статусу і стилістиці корабля, а також тому факту, що "Аврора" є бойовим кораблем, номером один на Балтійському флоті ".

На крейсері «Аврора» будуть проводити корпоративи. Фото: sobaka.ru.

У мережі висміяли слова чиновника з Міністерства оборони Росії про те, що проведення корпоративів на легендарному крейсері "Аврора" можливо, але з певними умовами. Про корпоративи на "Аврорі" розповів на прес-конференції в Санкт-Петербурзі начальник управління культури Міноборони РФ Антон Губанков, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Губанков сказав, що він вважає за можливе проведення корпоративних заходів на крейсері "Аврора", проте до їх організації є певні вимоги.

За словами російського чиновника, корпоративи повинні відповідати статусу і стилістиці корабля, а також тому факту, що "Аврора" є бойовим кораблем, номером один на Балтійському флоті". "Мероприятие мероприятию рознь", - сказав він.

"Міноборони РФ допустило проведення корпоративів на крейсері "Аврора", якщо гості не стануть палити в сторону Зимового", - з гумором прокоментували заяви російського чиновника в Twitter Рогозін-на-орбіті.

У 2009 році на крейсері "Аврора" пройшла презентація журналу "Російський піонер", в якій брали участь гості Петербурзького економічного форуму. Вечірка викликала невдоволення місцевих комуністів, які вважали її образливою подією. Після цього Головком ВМФ видав наказ про заборону проведення на кораблях заходів, "які пов'язані з життєдіяльністю військ".

Будучи кораблем Балтійського флоту, "Аврора" є філією Центрального військово-морського музею. З 2014 року крейсер, чий постріл став сигналом для штурму Зимового палацу в 1917 році, знаходиться на ремонті. Його офіційне повернення до Петроградської набережної намічено на літо цього року.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...