"Если я пойду и долиною смертной тени, не убоюсь зла, потому что Ты со мной", - бійці ЗСУ читають псалом в окопах на передовій (відео)

Кілька українських військових по черзі читають напам'ять релігійний текст зі зброєю в руках, доводячи, що саме віра підтримує їх у важкі хвилини. Адже вищі сили завжди на боці тих, хто захищає рідну землю від ворога.

Бійці моляться майже на передовій. Фото: kh.depo.ua.

У мережі з'явилося відео, на якому бійці ЗСУ читають псалом, перебуваючи в окопах на передовій, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

На відео кілька бійців по черзі читають напам'ять релігійний текст зі зброєю в руках.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...