"Если вас убьют, мы обязательно выедем, труп опишем": Російська поліція відмовила у допомозі дівчині, яку потім вбили (аудіо)

Правоохоронці не прийняли належних заходів, коли жінці погрожували, і після їх від'їзду потерпілій нанесли несумісні з життям травми.

У Росії через халатність поліції вбили дівчину. Скрін відео

Слідчий комітет РФ по Орловській області порушив кримінальну справу стосовно старшого дільничного уповноваженого Управління МВС Росії по місту Орлу майора поліції Наталії Башкатової. Вона підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 293 Кримінального кодексу РФ ( "Халатність"). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на обласне управління Слідкома.

17 листопада якийсь Андрій Бочков в квартирі одного з будинків по Огородньому провулку міста Орла посварився зі своєю знайомою, з якою раніше був у близьких стосунках. Дівчина викликала на допомогу співробітників поліції, які, прибувши на місце, не прийняли належних заходів для припинення конфлікту і проігнорували погрози чоловіка на її адресу.

Через деякий час конфлікт між Бочковим та співмешканкою продовжився на вулиці, де він жорстоко побив дівчину і втік. Очевидці викликали поліцію і швидку допомогу. Потерпіла з важкими травмами голови була доставлена в медичний заклад, де згодом померла.

В даний час Бочкову пред'явлено звинувачення в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть (ч. 4 ст. 111 Кримінального кодексу РФ). Стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...