Facebook оприлюднив перелік найбільш обговорюваних тем 2015 року

Аналіз частоти згадувань подій або людей в публікаціях дозволяє краще зрозуміти менталітет півтора мільярдів користувачів цієї соціальної мережі.

Ілюстрація:modista.org.ua

Facebook опублікував список найбільш обговорюваних тем в цій соціальній мережі за 2015 рік, відповідно до якого найбільше користувачі говорять про президентські вибори в США 2016 року. Про це соцмережа повідомляє на своєму сайті, інформують Патріоти України.

Зокрема, в постах і коментарях йшли обговорення гонки претендентів на Білий дім від Республіканської і Демократичної партій, їх передвиборних програм, дебатів і виступів.

На другому місці за кількістю обговорень в соціальній мережі виявилися теракти 13 листопада в Парижі. За ними йдуть громадянська війна в Сирії, криза з мігрантами з країн Близького Сходу і Африки, землетруси в Непалі і боргова криза в Греції.

"Цього року найбільш обговорювані теми відобразили серйозні випробування, з якими зіткнулися люди по всьому світу - і те, як наше світове співтовариство об'єднується як ніколи раніше", - говорить Шеріл Сендберг (Sheryl Sandberg), операційний директор компанії Facebook Inc.

Аналіз частоти згадувань подій або людей в публікаціях дозволяє краще зрозуміти менталітет півтора мільярдів користувачів цієї соціальної мережі, вказує Associated Press.

Компанія Facebook публікує огляди найбільш обговорюваних тем в кінці кожного року. У аналогічні рейтинги соцмережі потрапляють найпопулярніші серед користувачів місця, емодзі (значки настрою -ред), спортсмени, артисти, фільми, політики, ігри і телешоу.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...