Фатальна суперечка: У Києві поліція розшукує чоловіка, який одним ударом убив незнайомця (відео)

​Один чоловік зробив зауваження іншому за те, що той палив на відкритому майданчику фаст-фуду.

Скрін відео

У Києві біля метро "Мінська" в кафе McDonald's чоловіка вбили через суперечку про паління в громадському місці. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в столиці, передають Патріоти України.

Інцидент стався 29 квітня, відеозапис було оприлюднено 3 травня. До чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля закладу швидкого харчування лежить людина без ознак життя.

"Правоохоронці дізналися, що до потерпілого підійшов невідомий і зробив зауваження, що той палив у недозволеному місці і лаявся з перехожими. Між незнайомцями стався словесний конфлікт, в результаті якого розшукуваний вдарив в обличчя загиблого, той впав на асфальт. Після цього невідомий зник з місця події", - повідомили в прес-службі.

У той же час на відеозаписі видно, що удар завдав чоловік з цигаркою. За попереднім діагнозом лікарів смерть наступила в результаті черепно-мозкової травми. Для остаточного визначення причини тіло направили на судмедекспертизу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає від 3 до 5 років обмеження волі або позбавлення волі на той самий строк.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...