Фатальний постріл: На Львівщині у військовій частині від випадкової кулі постраждав солдат-контрактник

Необережне поводження зі зброєю - поки головна версія події.

Иллюстрация: dialog.ua.Встановлено, що обидва військовослужбовці були тверезими на момент трагедії, не ворогували. Перед фатальним пострілом чоловіки збиралися відправитися у відрядження. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інцидент трапився в Жовківському районі Львівської області. Важкі поранення отримав солдат-контрактник, як передає Західний регіональний медіа-центр Міноборони.

Необережне поводження зі зброєю - поки головна версія події. Встановлено, що при розбиранні і чищенні зброї старший лейтенант в патроннику виявив патрон - пролунав довільний постріл.

Він перебував поруч солдат-контрактник отримав важке поранення голови, його стан в даний момент критичний. Солдат знаходиться в реанімації.

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...

Чи забиратимуть майно в ухилянтів - відповідь адвоката

вівторок, 30 квітень 2024, 0:30

Закон про мобілізацію набуває чинності 18 травня. Якщо військовозобов’язаний не оновив свої дані протягом 60 днів, то можуть бути застосовані санкції, передбачені законом: обмеження керуванням транспортом через звернення до суду, штраф. Про це розповів...