Феноменально: Ультразвук допомагає загоювати рани

Зцілення в результаті обробки ран ультразвуком проходить так швидко, як тоді, коли ви були дитиною в школі!

Британські медики винайшли прилад для загоєння ран. Фото з відкритих джерел.

За оцінками Національної служби охорони здоров'я Великобританії, новий пристрій допоможе заощадити близько 3,1 млрд фунтів стерлінгів в рік і розвантажити графік докторів і медсестер. Про нове відкриття в медицині розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Пристрій працює, «обманюючи» клітини шкіри так, що ті відчувають себе набагато молодшими, ніж вони є насправді. Зцілення в результаті проходить так швидко, як тоді, коли ви були дитиною в школі!

Ультразвук - ось основний секретний «інгредієнт» в новому пристрої - він генерує нановібрації в клітинах шкіри навколо рани, відкриваючи канали мембран і випускаючи потік кальцію. Це «омолоджує» клітини в пошкодженій частині тіла і стимулює рану гоїтися швидше.

Використання ультразвуку пробуджує клітини і стимулює нормальний процес загоєння, при цьому таке лікування не несе ризику побічних ефектів, які часто пов'язані з медикаментозною терапією.

Як стверджують розробники, команда вчених технологів з Університету Шеффілда, прилад особливо добре працює у діабетиків і людей похилого віку - групи пацієнтів, які найважче переживають загоєння ран.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...