Фільм про українських ультрас, які об'єдналися заради своєї Держави, переклали англійською мовою (фото, відео)

Переклали стрічку для того, щоб іноземці змогли хоча б трохи зрозуміти, що відбувається в Україні, та щоб "зламати інформаційний вакуум".

"Хоробрі серця.Ультрас". Фото: "Депо"

Відтепер фільм "Хоробрі серця.Ультрас", знятий телеканалом 1+1, розрахований й на іноземну аудиторію. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав активіст ультрас Роман Сініцін, передають Патріоти України.

Зворушливий фільм "Ультрас: Хоробрі Серця", що розповідає, як українські футбольні фанати з протиборчих таборів, чи не вперше в історії фанатського руху об’єдналися заради захисту України, тепер має англійські субтитри. Переклали стрічку, за словами ультрас, для того, щоб іноземці змогли хоча б трохи зрозуміти, що відбувається в Україні, та щоб "зламати інформаційний вакуум".

У стрічці, що побачила світ рік тому, ультрас різних клубів б’ються проти загарбника пліч-о-пліч. "Про ультрас на війні. Це Вадим "Янкі" і Сергій "Боєц" під час штурму Мар'їнки літом 2014. Вони там зовсім випадково зустрілись, Янкі з Азова, а Боєц тоді служив в саперній роті 51 бригади. Раніше вони бились з львівськими, чернівецькими, рівненськими, київськими та багатьма іншими. Ламали один одному руки, щелепи і взагалі жили цим. Зараз вони б'ються пліч-о пліч з своїми колишніми навколофутбольними ворогами. Б'ються з одним ворогом. Тільки з нашого невеликого волинського двіжу на війну в різний період пішли з десяток людей: Валерчік, Янкі, Барцуха, Болт, Боєц, Романов, Лемко і точно я когось забув. Усі повернулися живі, хтось контужений, більшість продовжує воювати. В різні підрозділи - від Азову до полків спецназу. Інші взялись їм допомагати - одягати, купувати транспорт і станки на ДШК", - додав Сініцін.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...