Таке вигадати могли тільки євреї: У історичному французькому серіалі Париж зніматимуть у Львові

Виконавча компанія з Ізраїлю справедливо розсудила, що так буде дешевше і відрізнити "підміну" досить складно. Так, що кіностежка радянських "Трьох мушкетерів" не заростає. Недарма місто Лева називають "українським Парижем"

У Львові тривають зйомки французького серіалу "Аташе". Стрічку з життя вищого суспільства створюють на замовлення франко-німецького телеканалу Association Relative à la Télévision Européenne (Arte). Цей проект реалізує ізраїльська компанія La comedia, зазначають Патріоти України.

Події відбуваються після паризького теракту в листопаді 2015 року. Зйомки проходять у Львові, Києві, Одесі та завершаться у Парижі наприкінці грудня. Цікаво, що Львів так само виконуватиме у фільмі роль столиці Франції. Зокрема презентуватиме і її шикарну модерну та старовинну архітектуру.

Зніматимуть у славнозвісному Палаці Потоцьких (там, де у фільмі кінорежисера Юнгвальд-Хількевича обіграли резиденцію королівських мушкетерів та королівський палац.-ред.), театрі ім. Марії Занковецької, поблизу Опери, на вулицях Вірменській, Лесі Українки та проспекті Шевченка.

"Ізраїльтянин, відомий музикант, переїжджає до Парижу, де його дружині запропонували посаду у посольстві. У столиці Франції він переживає подружню кризу, а також страждає від відчуття себе емігрантом в розпалі світової міграційної кризи", - йдеться у описі фільму. Над стрічкою працюють двоє ізраїльських режисерів Елі Бен Давида та Леонід Прудковський.

В кожному разі дуже приємно та фінансово вигідно, що Україну все частіше обирають в якості місця зйомки відомі музиканти для своїх кліпів та кіноділки для своїх стрічок. Адже це не лише підтримка вітчизняної кіноіндустрії але сприяє і розвитку туризму, як свого часу таке відбувалося та триває у наших сусідів - Чехії та Угорщині.

Український легіонер героїчно витяг "Реал" у протистоянні з "Манчестер Сіті": Результати чвертьфіналів Ліги чемпіонів УЄФА

четвер, 18 квітень 2024, 6:15

У чвертьфіналі Ліги чемпіонів 2023/24 мюнхенська "Баварія" вибила лондонський "Арсенал", а українець Андрій Лунін забезпечив мадридському "Реалу" перемогу над англійським "Манчестер Сіті". . Ліга чемпіонів, 1/4 фіналу, матчі-відповіді. "Баварія" – "...

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...