Фінал "великого комбінатора": Труп Мавроді ніяк не може дістатись останнього пристанища

Ще два тижні тіло Сергія Мавроді буде зберігатися в морзі. Але якщо його так ніхто і не забере, його поховають у братській могилі за рахунок держави.

Сергій Мавроді. Фото: соцмережі.

Рідні засновника найбільшої фінансової піраміди «МММ» Сергія Мавроді не забирають його тіло з моргу, передають Патріоти України.

Нагадаємо, засновник товариства «МММ» помер від нападу 26 березня. Його тіло доставили в морг, щоб встановити причину смерті. Однак досі ніхто з родичів Мавроді не з’явився. Ще два тижні тіло Мавроді буде зберігатися в морзі. Але якщо його так ніхто і не забере, його поховають у братській могилі за рахунок держави.

Відзначимо, співробітники моргу спочатку були в розгубленості, оскільки ніхто з родичів не з’явився навіть в день смерті Мавроді. «Звичайно, така ситуація не може тривати довго. Думаю, що до середини завтрашнього дня буде зрозуміло, коли відбудуться похорони», – коментував 26 березня російським ЗМІ джерело, знайоме з ситуацією.

Як повідомлялося раніше, Мавроді помер на 63 році життя в московській Боткінській лікарні. О першій годині ночі 26 березня Мавроді був госпіталізований з автобусної зупинки на вулиці Полікарпова. Випадковий перехожий викликав йому «швидку допомогу», оскільки засновник найбільшої фінансової піраміди скаржився на слабкість і біль у серці. Мавроді був госпіталізований в 67-у міськлікарню. Врятувати його не вдалося, він помер після обширного серцевого нападу.

Додамо, піраміда «МММ», заснована Сергієм Мавроді, була однією з найбільших фінансових афер початку 90-х років минулого століття. У 1994 році «МММ» з тріском лопнула, а Мавроді потрапив до в’язниці. Ошукані вкладники вимагали, щоб їм повернули гроші. За словами самого Мавроді, у нього все до копійки вилучили спецслужби. Нібито всі гроші зберігалися готівкою, а після арешту засновника «МММ» їх вивезли з головного офісу на 17 самоскидах.

За офіційними даними слідства, частину коштів Мавроді вивів на закордонні рахунки. У 1995 році за два дні він зняв з рахунків своїх компаній 145 млрд. рублів готівкою.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...