Фотомодель на прізвисько Міпс: Морська свинка, яка дуже любить фотографуватися (фото)

​У свої казкові роботи хазяйка Міпс голландка Марло ван Антверпен додає лише крапельку чарівності - фотошопа.

Знайомтеся, неймовірно фотогенічна морська свинка на прізвисько Міпс. Фото: ЖЖ.

Мешканка Нідерландів Марло ван Антверпен захоплено займається фотографією, а особливе задоволення їй доставляють зйомки своєї улюблениці на прізвисько Міпс. Ця морська свинка неймовірно фотогенічна і завжди готова позувати господині, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Реквізит для фотосесій Марло робить самостійно, матеріали вона купує в недорогих магазинах, комісійках і на блошиних ринках. Особливо дівчину приваблюють старі книги і чайні чашки.

Як розповідає фотограф, в роботі з тваринами дуже важливе терпіння. Вихованці не здогадуються, що від них вимагається, тому не варто чекати від них занадто багато чого. Заслужіть їх довіру, і тоді у вас все вийде.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...