Те, що у СРСР не публікувалось (фотопідбірка)

​Блогер таким чином нагадав, яке насправді життя було у Радянському союзі.

Фото з життя в СРСР у 1980х роках«Такую страну про**али» часто люблять казати адепти радянщини. Патріоти України пропонує читачам на власні очі побачити, що саме ми «втратили».

"Багато шанувальників СРСР, розповідаючи про те, як же було чудово в ті роки, показують постановочні знімки з газети "Правда" і відретушовані картинки з "Книги про смачну і здорову їжу" - мовляв, ось точно так все і було. Це чимось нагадує ситуацію з фільмом "Кубанські козаки" - після його показу багато кинулися на Кубань, очікуючи побачити там колосяться поля і повні комори, а побачили голод і злидні. А все тому, що потрібно розрізняти реальність і пропаганду", - каже він.

Ці фотографії не публікували в передовицях "Правди", більшість з цих фотознімків були зроблені на побутові фотоапарати самими радянськими громадянами.

"За більшу частину цих фотознімків у фотографів могли бути проблеми - радянська влада в усі роки свого існування дуже боялася правди, називаючи такі кадри "це у нас тимчасові труднощі" або "це спеціальне постановочне очорнення соціалістичного способу життя", - додає блогер.

Автор добірки: Максим Мирович

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...