"ФСБ в Україні, як у себе вдома": Син вбитого ветерана АТО Сергія Олійника опублікував його останнє інтерв'ю (відео)

Під час наради до парламентської узгоджувальної конференції Олійник розкритикував деяких чиновників та Федеральну службу безпеки Росії.

Сергій Олійник. Фото: Facebook Ярослава Олійника.

У мережі з’явилося останнє інтерв’ю бійця АТО, екс-начальника розвідки 1 батальйону 54 омбр Сергія Олійника, якого п’яний чоловік зарізав ввечері 22 червня біля станції метро "Золоті ворота". Посилання на відео на своїй сторінці в Facebook опублікував син Олійника Ярослав, передають Патріоти України.

Зокрема, як стає зрозуміло з відео, це була нарада до парламентської узгоджувальної конференції.

Під час ефіру Олійник розкритикував деяких чиновників та Федеральну службу безпеки Росії, яка в Україні, "як у себе вдома".

Відео оприлюднене на Уoutube-каналі 16 червня, за кілька днів до вбивства бійця.

"Деякі цитати з інтерв'ю:

"За що ми воювали, і зараз хлопці стоять там, продовжують воювати. За свої пільги? Ні. Ми воювали за те, щоб документ чиновника не був вищим, ніж простий паспорт громадянина України".

"Брати чиновника, який порушив закон, приводити до суду. Якщо суд не вирішує справу – до прокуратури. Якщо суд і прокуратура не вирішують справу, то їх приводити до суду вищої інстанції".

"Не може бути, що ми не наведемо порядок. Наведемо!"

"ФСБ в Україні працює, як у себе вдома".

"Цю нечисть (чиновників, які беруть хабарі; шпигунів, що працюють на агресора), яка працює за принципом "чим гірше, тим краще", "чим гірше в Україні, тим краще для агресора" – відловлювати їх і відривати голови, але за законом", – написав син убитого.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...