"Футболка почти расплавилась": У Києві догхантер Святогор поскаржився, як його облили невідомою кислотою

Чоловік встиг зробити фото молодика, який на нього напав.

Олексій Святогор. Фото:FacebookУ Києві молодики облили догхантера Олексія Святогора рідиною невідомого походження, яка роз'їла його футболку. Про це сам Святогор повідомив у своєму Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався 22 серпня. "Після засідання я йду такий додому, і тут на мене ззаду скачуть молоді пасивісти-п ... и в коротких штанцях і сиплють (ллють) рідину невідомого походження, яка потрапила на футболку, і яка (футболка) розплавилася (дуже хімічно агресивне середовище). Я не постраждав. Тому що, повторюся, «удар» на себе взяла футболка. Вона майже «розплавилася» (як речовий доказ надам) плюс, це було біля бювету, в якому я відразу змив рідину", - написав він.

Святогор встиг зняти на камеру мобільного телефону хлопця, який вилив на нього рідину.

"Поруч з ним було ще троє (можу теж впізнати), але вони були як би "повз". Просто йшли, пред'яв я не виставляю. Але всі четверо сиділи в залі судових засідань поруч і щось підгавкували судді ... Але найголовніше - молодого гамадрила я впізнав (і впізнаю) як нападника на мене 03 березня 2016 року біля мого будинку, з битою, який кричав "я тебе вб'ю". Другі були дуже схожі на його спільників", - написав догхантер.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...