Google запускає "розумну" стрічку новин (відео)

Адаптована стрічка новин поки доступна в додатку Google на iOS і Android.

У Google з'явиться "розумна" стрічка новин. Фото: blog.allo.ua.Американська корпорація Google.Inc запускає оновлений сервіс – персоналізовану новинну стрічку.‎ У ній відображатиметься контент, який може зацікавити користувачів ‎перед переходом до графи пошуку. Про це повідомили в блозі компанії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тепер новинна стрічка Google буде пропонувати користувачам однойменної пошукової системи не тільки новини, але й відеоролики, музику, статті та інші матеріали, підібрані з урахуванням інтересів користувача на основі його запитів у мережі", – розповіла розробники.

Адаптована стрічка новин наразі доступна в додатку Google на iOS і Android. Також оновлення доступне на території США, але через два тижні стрічка новин буде доступна користувачам по всьому світу.

У Google зазначають, що у майбутньому персоналізована стрічка новин буде інтегрована з браузером Chrome".

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...