Гаага вже чекає: Терорист Захарченко публічно зізнався в тому, що особисто спалював села на Донбасі (відео)

Виступаючи перед студентами в Донецьку, ватажок терористів пояснив, що таким чином рятував бойовиків.

Терорист Захарченко. Фото: скрін відео

Керівник терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко під час свого звернення до донецьких студентів розповів цікаві факти про хід бойових дій, зокрема, про долю села Кожевня Донецької області. Звернення ватажка терористів виклало на Youtube так зване агентство Новоросія, інформують Патріоти України.

"Село знакове. Це були найперші складні бої, найперша наступальна операція. На жаль, це село під час боїв ми повністю знищили. Щоб врятувати наших бійців доводилося спалювати будинки. Але ми зуміли врятувати їх життя", - пояснив Захарченко під час презентації проекту відновлення села.

"Велике вам спасибі, я подивився концепцію. Якщо чесно, я навіть не підозрював, що ви це можете робити. Я шокований. Пам'ятаю кожен дім і кожну вулицю в цьому селі", - підлестив студентам глава терористичної "ДНР".

"Найближчим часом ми почнемо його відновлювати, завдяки і вашій праці. Думаю, це село буде зразково-показовим. За те що ви зробили - низький вам уклін", - зазначив лідер бойовиків.

Також він заявив, що має намір у своїх досягненнях, перевершити навіть Швейцарію: "А якщо ми зробимо так, як ви намалювали, думаю, що Швейцарія буде "нервово курити в стороні", - заявив Захарченко під час виступу.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...