Ганьба для Кремля: На "Всесвітні" зимові військові ігри у Сочі не прийшли глядачі - трибуни порожні (фото, відео)

А Москва так сподівалася використати стадіони, побудовані до Олімпіади-2014, щоб вони даремно не простоювали.

Змагання в Сочі відбуваються майже з порожніми трибунами. Фото: скрін відео

Щоб не простоювали стадіони, побудовані до Олімпіади-2014, влада Росії вирішила виставити кандидатуру своєї країни на Зимові Всесвітні військові ігри 2017. Але з цього нічого путнього не вийшло. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

Таким чином. у російському Сочі на Зимових Всесвітніх військових іграх Кремль знову зганьбився - кадри з місця подій показують практично на 95-98% порожні трибуни. Після того, як росіяни потрапили в грандіозний допінг-скандал, і на території РФ скасували відразу кілька престижних змагань, Москва вирішила відвести душу хоча б на військово-спортивних іграх.

Однак, як показують фото-та відеорепортажі з Ігор в Сочі, затія обернулася черговим провалом. Відео можна переглянути тут.

До речі, ФІФА оголосила, що спонсори не хочуть вкладати гроші в ЧС-2018 в Росії, тому футбольний Мундіаль опинився під загрозою зриву.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...