"Ганьба кремлівським агентам!": Ветерани АТО не пустили Надію Савченко на секретне військове підприємство (відео)

Люди були обурені тим, що Савченко вирішила побувати на закритому об'єкті і пообіцяли не пускати її туди, дорікнувши їй в тому, що через неї загинуло багато українців, а вона їздить на переговори з ворогом.

Скрін відео

Бійці АТО не дали нардепу Надії Савченко потрапити на військове підприємство у Вінниці. Відео зустрічі з бійцями АТО опублікував блогер Мирослав Олешко, передають Патріоти України.

До нардепа бійці поставилися, як до зрадника України.

Активісти організували зустріч Савченко біля будівлі Апеляційного суду в Вінниці, в який вона приїхала на засідання по квартирних аферах. Крім того, в планах нардепа було відвідування військового заводу "Форт", проте її туди не пустили. Люди були обурені тим, що Савченко вирішила побувати на закритому об'єкті і пообіцяли не пускати її туди.

Надії Савченко у суді були задані дуже незручні для неї питання. На жодне з них народний депутат не відповіла, а запропонувала направити на її ім'я письмовий офіційний запит. Крім того, Савченко дорікнули в тому, що через неї загинуло багато українців, а вона їздить на переговори з ворогом.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...