Ганьба: Всесвітня боксерська асоціація нагородила одіозного президента Чечні поясом WBC

"За розвиток боксу в світі" - пояснили в WBC.

Рамзан Кадиров. Фото: ЖЖ.Всесвітня боксерська асоціація нагородила поясом главу Чеченської республіки Рамзана Кадирова. Пояс WBA Кадирову в Грозному вручив представник спортивної асоціації Томас Пютц. Він пояснив, що глава Чечні удостоєний нагороди за «розвиток боксу в світі». Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Церемонія пройшла в Грозному, де відбувся бій за звання чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBA між узбекистанцем Русланом і австралійцем Лукасом Брауном.

Нагадаємо, російська опозиція підозрює Рамзана Кадирова в причетності до вбивства Бориса Нємцова. Однак глава Чечні подібні звинувачення відкидає.

«Спостерігаючи за всім ходом подій, що сталися після трагічної смерті Бориса Юхимовича, з'являється думка, що найбільшою мірою в його загибелі могли бути зацікавлені саме ті, хто сьогодні зробив його своїм прапором», - сказав недавно Кадиров. Він також підкреслив, що між ним і Нємцовим не було ворожнечі.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...