"Газпром" не гріє: Замерзає не тільки Крим - мешканці Петербурга вимагають тепла, води і світла

Жителі культурної російської столиці скаржаться, що у квартирах доводиться ходити майже у верхньому одязі.

Ілюстрація:www.06242.com.ua

Жителі Петербурга мерзнуть у своїх квартирах і продовжують скаржитися на відсутність тепла, гарячої води і світла в помешканнях. Про це пише видання Росбалт, передають Патріоти України.

"Батареї ледь теплі. Крім того, напередодні у нас не було гарячої та холодної води цілий день. Начебто, в підвалі щось замерзло. Сьогодні дали тільки гарячу", - повідомили виданню мешканці одного з будинків. За їхніми словами, холодно настільки, що доводиться спати під трьома ковдрами і ходити по коридору мало не у верхньому одязі.

"У нас стоять гарні нові вікна, але це не рятує від холоду", - повідомили мешканці іншого будинку.Ще в одному будинку люди намагаються зігрітися за допомогою газових плит.

У 18 дитячому садку Невського району мерзнуть діти. За словами батьків, в будівлі поставили євровікна, але це не рятує - батареї гріють погано.

Останнім часом почастішали випадки, коли відбувається відключення електроенергії.

Раніше повідомлялося, що на запити ЗМІ в "Лененерго", "Водоканал", ВАТ "Тепломережа Санкт-Петербурга" і ГУП "ПЕК" відповіли, що не обізнані про якісь аварії, які можуть вплинути на тепло- і водопостачання будинків.

За підрахунками петербурзьких ЗМІ, протягом першого тижня року на петербурзьких тепломережах відбулися щонайменше 14 аварій і рекордсменом за проривами став Невський район.

"Ну відірвало стопу. І що? Я в шпиталях такі поранення у хлопців бачив, що ого!": Боєць розповів, як повернувся на фронт після важкого поранення

субота, 4 травень 2024, 8:50

Боєць батальйону ударних БпАК "Ахіллес", що входить до складу 92-ї ОШБр, Володимир з позивним "Халк" розповів "Громадському", як повернувся на війну після протезування стопи, передають Патріоти України. У жовтні 2022 року вибухом міни військовому віді...

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...