"Где можно намутить укроповский диплом?": Випускника вишу "ДНР" в Росії не беруть на роботу

Випускник ДонНТУ отримав диплом "ДНР", однак навіть Росія відмовляється визнавати шматок картону з написом "Диплом ДНР" та вимагає український документ.

Диплом "ДНР". Фото: from-ua.com.

Оголошення з таким дуже дивним для "скрепного" Дебальцевого питанням з'явилося сьогодні вранці в популярній групі в соцмережі "ВКонткте". Випускник ДонНТУ отримав диплом "ДНР", який, як запевняє Захарченко, незабаром визнають у всьому світі, однак навіть Росія, яка обіцяла допомагати "молодій республіці", відмовляється визнавати шматок картону з написом "Диплом ДНР" та вимагає український документ про закінчення вузу, повідомляють Патріоти України.

За допомогою ось таких прикладів РФ показує нікчемність терористичних "республік" і фанатиків, які підтримують її ідеї. Це якийсь безглуздий парадокс: українофоб і прихильник терористичної "Новоросії" мріє купити диплом українського університету за будь-які гроші, щоб влаштуватися нафтовиком в РФ.

Персонажа звуть Ілля Реутов, у крайньому випадку так він записаний в соцмережі. Саме він і поставив настільки хвилююче питання. Користувачі почали пропонувати свої ідеї, як "намутити укропівский диплом, не виїжджаючи в хохланд".

Більшість вказувало на те, що потрібно взятися за розум і зрозуміти, що жителі Донбасу для Росії - пил. Їх доля їм байдужа, але Реутов завзято намагався довести зворотне, підкресливши, що визнання диплома "ДНР" в РФ тільки справа часу.

Чимало користувачів радили українофобу приїхати і отримати український диплом в СБУ, де є все необхідне, щоб "намутити".

Були цілком слушні поради, наприклад, поїхати за кордон - в сусідню "ЛНР" і спробувати пошукати нафту там, адже терористи визнають дипломи один одного.

Знехтуваний Росією фанат "Новоросії" все ніяк не може усвідомити, що РФ їх використовувала для досягнення політичних цілей і кинула так само, як це було в ряді інших гарячих точок, в яких Кремль створив республіки, до цього часу ніким не визнані. Саме в Придністров'ї, Південній Осетії, вірменській НКР і Абхазії Іллі Реутову потрібно шукати роботу, щоб бути таким же невизнаним, як і ошукані і кинуті жителі республік цих регіонів пострадянського простору.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...