Генерали і полковники, котрим пузо не заважає: В Житомирі на плацу командувач ВДВ разом зі своїм штабом підтримали естафету "22pushupchallenge" (відео)

Командування ВДВ передало естафету особовому складу Генерального штабу Збройних сил України.​

Скрін відео

Командування Високомобільних десантних військ, яке дислокується у Житомирі, на плацу підтримало естафету "22pushupchallenge". Відповідне відео 21 січня виклало на каналі YouTube Військове телебачення України, інформують Патріоти України.

"Є можливість привернути увагу Збройних сил, суспільства, всієї нашої громади і всього нашого народу до проблем, які, на жаль, переслідують ветеранів військової служби, військовослужбовців, які відслужили встановлений термін і зараз знаходяться в цивільному житті. Ми намагаємося робити все можливе для того, щоб підтримати таких людей і саме головне – дати їм зрозуміти, що вони потрібні. Потрібні всім нам, потрібні самим собі, своїм родинам і нашому народу", - сказав командувач ВДВ, генерал-лейтенант Михайло Забродський.

Він підкреслив, що жоден військовий, навіть після отримання поранення, не був без його бажання звільнений з ВДВ.

"Я з гордістю можу заявити, що жоден військовослужбовець високо мобільних десантних військ, офіцер чи солдат, навіть після отримання поранень і тяжких каліцтв, ще не був без його бажання звільнений з лав. Ми всім находимо роботу, всім находимо застосування для того, щоб вони могли передавати свій досвід, своє бачення життя і самим прикладом свого служіння навіть після отримання важких травм показувати і демонструвати що таке десантний дух, що таке любов до своєї Батьківщини", - наголосив Забродський.

Командування ВДВ передало естафету «22pushupchallenge» особовому складу Генерального штабу Збройних сил України.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...