Геополітичне диво: Російська співачка Чичеріна похвалила окупацію Криму і запевнила у вірності окупантам

Виявляється, для Чичеріної Крим був легендою, казковою країною, в яку їй ніяк не вдавалося потрапити. Це вона нібито змогла зробити вперше у березні 2014 року напередодні так званого "референдуму".

Юлія Чичеріна. Фото: скрін відео

Популярна російська співачка Юлія Чичеріна вирішила в черговий раз "підтримати" злочинну політику Кремля і продемонструвала невеликий ролик про свою поїздку в анексований Крим. Про це пише Російський Діалог, передають Патріоти України.

Поїздка, продемонстрована на опублікованому відео, відбулася ще 11 березня 2014 року. Незабаром після цього було проведено протиправний "референдум", який відрізав Крим від України.

Сама Чичеріна охрестила кремлівську окупацію не інакше як "геополітичне диво".

"Як і для всіх моїх однолітків, Крим з дитинства був для мене легендою, казковою країною. І що найдивніше - у мене ніяк не виходило туди потрапити. Вперше я побачила Крим лише 11 березня 2014 року, коли ми приїхали підтримати жителів Севастополя", - написала співачка на своїй сторінці в Facebook.

Вона підкреслила, що цей день "підтримки" окупантів став доленосним в її житті.

Варто зазначити, що Юлія Чичеріна відома своїми неодноразовими виступами в захоплених сепаратистськими бандами Донецьку і Луганську. Вона з'являється на Донбасі із завидною регулярністю на пару з групою Вадима Самойлова, вихідця з "Агати Крісті".

В "ЛНР" вони були навіть "нагороджені" ватажком терористів Ігорем Плотницьким.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...