Герої на подіумі: Ветерани АТО взяли участь в Українському тижні моди (фото, відео)

Учасники проекту "Переможці" Юрій Весельський і Віктор Кардаш взяли участь в модних показах в рамках Ukrainian Fashion Week.

Бійці АТО пройшлися по подіуму. Фото: fashionweek.ua.

Ветерани АТО, учасники проекту "Переможці" Юрій Весельський і Віктор Кардаш взяли участь в модних показах в рамках 38-го Українського тижня моди (Ukrainian Fashion Week). Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Слід зазначити, що десантник Юрій Весельський, який на Донбасі втратив ногу, після довгих тренувань вийшов на подіум у рамках показу українського дизайнера Софії Русинович (ROUSIN).

Майже тиждень Юрій Весельський тренувався крокувати по подіуму і, врешті-решт, підкорив модний простір. Каже, що випробування було нелегким, але він впорався.

"Мій колишній командир переконав мене. Я цю людину дуже поважаю і тому погодився", - розповів Весельський.

Десантник Юрій Весельський на Донбасі втратив ногу. Фото: fashionweek.ua.

Морський піхотинець Віктор Кардаш брав участь в проекті "Битва кравців" в якості моделі. Зшитий по його мірках унікальний костюм дістався йому в подарунок, в ньому він має намір бути на своєму весіллі цього літа.

"Я в такому щодня ходив би", - радісно заявив боєць.

Дослідження показало: Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника

понеділок, 29 квітень 2024, 16:22

Ділянка моря між Флоридою, Пуерто-Ріко та Бермудськими островами широко відома як Бермудський трикутник. Таку назву він отримав у ХХ столітті, коли його почали пов'язувати із загадковими зникненнями літаків та човнів. Багато років стверджується, що к...

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...