"Герой пішов на небо. У нього залишився 8-річний синочок": У Дніпрі від важких ран помер боєць 92-ї бригади Володимир Капралов

Сестра Героя Ольга, яка весь час перебувала поруч з Володимиром і тримала його за руку, повідомила, що за день до цього була річниця смерті їх матері.

Ілюстрація:http://cheline.com.ua/

31 березня в Дніпровській лікарні імені Мечникова обірвалося життя бійця 92-ї бригади Володимира Капралова. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа, зазначають Патріоти України.

"31.03.2017 року з лікарні Мечникова пішов на небо солдат 92-ї бригади Капралов Володимир Васильович, 35 років", - написала Губа.

Вона повідомила, що Володя був важко поранений під час обстрілу 12 березня: відкрита черепно-мозкова травма, вогнепальне осколкове наскрізне проникаюче поранення лівого ока, правої лобної ділянки. Він був терміново евакуйований військовим вертольотом в Дніпро.

"На 19-у добу серце Героя зупинилося назавжди. У Володі залишився синочок 8-ми років", - написала Губа.

За її словами, сестра Героя Ольга, яка весь час перебувала поруч з Володимиром і тримала його за руку, повідомила, що за день до цього була річниця смерті їх матері.

На фото- Володимир Капралов з матір'ю

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...