"Гідна поваги!": Касир зі Слов'янська, яка розмовляє українською, викликала захоплення в мережі (фото)

Жінку звати Олександра Романенко.

Олександра Романенко говорить українською. Фото:TwitterУ мережі висловили захоплення касиром одного з супермаркетів міста Слов'янськ Донецької області, яка розмовляє українською мовою. Жінку звуть Олександра Романенко. Про це розповіли на сторінці "Білий Господар" в соцмережі Twitter, зазначають Патріоти України.

"Пам'ятаєте мій твіт, про вражаючу касирку, що говорить правильною українською? Може комусь в Києві і далі це смішно, але в Слов'янську? В АТБ? Просто касирка, і зберігає автентичність українки? Гідна поваги. Олександра Романенко. Ось вона. Молодець", - написав автор публікації.

"В АТБ це - ініціатива зверху, як мені здається - в останні кілька місяців касири в АТБ стали говорити українською, хоча раніше говорили російською (Кривий Ріг)", - відзначили в мережі.

"Так, це нові корпоративні правила АТБ. В Харкові також всі касири вітаються і запитують виключно українською", - відповіли в коментарях.

Ситуацію прокоментували багато користувачів мережі: "Харківським касирам слава". "АТБ вже місяці чотири як перейшли на обслуговування українською". "Можливо, АТБ і перейшли, проте не у всіх мережах обслуговують українською". "Так, в наших "ватних" краях це дійсно гідно поваги!".

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...