Глобальне потепління: Що буде, якщо на Землі розтане весь лід (відео)

​Процес танення вічної криги відзначається давно - деякі багаторічні льоди в Арктиці вже повністю розтанули.

Вічні льоди. Фото: Страны мира.

Що буде, якщо на Землі розтане весь лід? Ви думаєте, що в такому разі нашу Землю затопить? Як би не так. Науково-популярне відео наочно показує процес танення вічної криги і його вплив на планету, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Прісної води на Землі всього 3 відсотки від загального обсягу. А чи знали ви, що понад 70 відсотків від цієї частини заморожено?

Знаменитий популяризатор науки Білл Най розповідає в цьому відео про те, на що вплине танення арктичних льодів і льодів, що покривають Гренландію. Зараз ця тема як ніколи актуальна, адже питання глобального потепління стоїть дуже гостро. І хоча зиму обіцяють сувору, на льодовиках це ніяк не позначиться.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...