Гнів небес: На Москву знову насувається ураган

За прогнозом МНС РФ, в ніч на 1 червня очікуються пориви вітру до 24 метрів в секунду.

Ураган в Москві 29 травня. Фото: Цензор.НЕТ.МНС Росії оголосило в Москві екстрене попередження про погіршення погоди. Якщо прогноз відомства збудеться, це буде другий ураган в Москві за тиждень, пишуть Патріоти України з посимланням на УНІАН.

За даними відомства, в ніч на 1 червня очікуються пориви вітру до 24 метрів в секунду, можливі пошкодження ліній електропередачі та падіння дерев.

Нагадаємо, у понеділок 29 травня на Москву і Підмосков'ї обрушився ураган, який забрав життя 15 осіб, постраждали близько 200 осіб.

За даними МНС, ураганом в Москві виявилися повалені понад 3500 дерев, пошкоджено покрівлі 140 багатоповерхових житлових будинків і адміністративних будівель, отримали пошкодження понад півтори тисячі машин.

При цьому більшість москвичів не отримали повідомлень про насування шторму.

Після цього в Держдумі попросили Генпрокуратуру, мерію і МНС перевірити систему оповіщення про надзвичайні ситуації після урагану в Москві.


Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...