Годують личинками і мухами: Мати "українського диверсанта", заарештованого в Криму, розповіла про жахи в СІЗО

Стаття, яку інкримінують Панову, звучить так: "підготовка до вчинення вибуху, підпалу або інших дій, спрямованих на руйнування або пошкодження підприємств, споруд, об'єктів транспортної інфраструктури і транспортних засобів".

Фото: gordonua.com

Віра Котелянець, мати засудженого у Криму так званого "українського диверсанта" Євгена Панова стверджує, що у СІЗО №1 міста Сімферополя її сина годують їжею з личинками та мухами. Таку заяву жінка зробила у коментарі ресурсу "Крим. Реалії", повідомляють Патріоти України.

Зокрема, вона переконує, що щоразу, коли направляється до Криму, щоб побачитися з сином, то везе з собою до десяти кілограмів продуктів.

"Я намагаюся зараз побільше з дому продуктів возити. По-перше, наші продукти смачніше, і я краще тут буду гроші витрачати, ніж там буду витрачати. Намагаюся, щоб вітаміни були, тому що там їжа, яку є взагалі не можна. Там все: всякі личинки, всякі мухи", - наголосила Віра Котелянець.

Нагадаємо, 10 серпня 2016 року ФСБ звинуватила Україну у підготовці теракту в окупованому Криму. Одним із фігурантів справи назвали 39-річного Євгена Панова, який раніше служив у 37-му батальйоні ЗСУ. Згодом окупанти засудили його до 2 місяців ув'язнення, однак наприкінці серпня 2017 року йому продовжили запобіжний захід на невизначений термін.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....