Голод в Венесуелі: Влада ввела "продрозверстку"

У ситуації, що склалася, влада звинувачує «американських імперіалістів» і внутрішніх ворогів.

Голод в Венесуелі. Фото: ЖЖ.

Президент Мадуро призначив міністра оборони Лопеса головним по боротьбі з дефіцитом. Таким чином, в цій латиноамериканській державі збройні продзагони будуть займатися пошуком і розподілом продуктів харчування, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Нагадаємо, що в даний момент Венесуела в результаті непродуманої економічної і соціальної політики опинилася на межі голоду.

В країні немає елементарних медикаментів і більшості продуктів харчування. Також повністю відсутні будь-які засоби гігієни.

Ірландія може скоротити державну підтримку для українських біженців

вівторок, 14 травень 2024, 2:35

Ірландія цього тижня розгляне питання про скорочення державної підтримки для шукачів притулку та біженців, у тому числі тих, хто прибув з України, з метою приведення системи відповідно до систем інших європейських країн. Про це у понеділок заявив прем'...

"Я вб’ю його!": Мама Усика пригрозила Тайсону Ф’юрі за неприпустиму поведінку до свого сина

вівторок, 14 травень 2024, 0:55

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про реакцію своєї мами на поведінку володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. . Український боксер зізнався, що його мама була незадоволена тим, що британець штовхнув йо...