Голова МЗС Великобританії поснідав у київській піцерії ветеранів АТО (фото, відео)

​Після сніданку Борис Джонсон прогулявся Софіївською площею.​

Борис Джонсон у відомій піцерії "Ветерано". Фото:Twitter

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон сьогодні, 1 березня, поснідав у піцерії "Ветерано", яку відкрили ветерани АТО. Про це на своїй сторінці у Twitter написала прес-секретар мера Києва Оксана Зінов’єва, передають Патріоти України.

"Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон запросив Кличка поснідати в київську піцерію "Ветерано", - написала вона. Після сніданку Джонсон пішов на прогулянку Софіївською площею.

Засновник піцерії Леонід Остальцев також виклав фото разом з Кличком та Джонсоном у своєму закладі.

"Сьогодні познайомилися з міністром закордонних справ Великої Британії Борисом Джонсоном…Саме у нас в закладі була його робоча зустріч з нашим мером, але перед цим ми з ним говорили десь хвилин 40 про війну. І знаєте що? Він взагалі нічого не знає про те, що в нас відбувається (або робить вигляд)", - написав Остальцев.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...