Головний "сюрприз" був у багажнику: Поліція у Києві затримала авто росіян з арбалетом - ЗМІ

Також під час перевірки документів та при поверхневому огляді правоохоронці помітили у водія - громадянина Молдови - гранату "Ф-1".

Ілюстрація:dnvr.kpi.ua

У Дніпровському районі столиці 23 квітня поліцейські зупинили підозрілий автомобіль. За кермом Seat з польською реєстрацією був 43-річний громадянин Молдови. Пасажирами були власниця транспортного засобу, 36-річна громадянка Росії, і 26-річний росіянин. Про це пише Обозреватель, інформують Патріоти України.

Під час перевірки документів та при поверхневому огляді правоохоронці помітили у водія гранату "Ф-1".

У росіянки виявився при собі стартовий пістолет Ekol Botan, перероблений під стрільбу бойовими патронами, самі патрони, а також наркотики: амфетамін і первітин.

Як розповів виданню один зі співробітників поліції, головний сюрприз "чекав" у багажнику.

"У ньому виявили ... арбалет кустарного виробництва. Питання, на кого збиралися полювати в Києві іноземці з таким "арсеналом"?" - поділився правоохоронець.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...