Голими руками: Шокуюче протистояння жінки-рибалки і акули потрапило на відео

Американка Лорен Біггерс виловила з океану двометрову акулу. На те, щоб витягнути її на берег, у жінки пішло дві години. Відео протистояння Біггерс і акули опублікував Fox News, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що мені допомогли заняття кроссфітом. Думаю, що без цього я не змогла б витягнути акулу, яка важила більше за мене, - сказала вона, - Коли я нарешті витягла її на берег, це було найбільш неймовірне відчуття. Подумки я весь час задавалася питанням, чи зможу я це зробити сама. Але я хотіла стати тією людиною, яка зробить це".

Коли жінка підтягла акулу до берега, витягнути здобич на пляж їй допоміг її чоловік, який до цього перебував в ресторані поблизу.

Подружжя зробило кілька фото, після чого відпустило свою здобич назад в океан.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...