Гордість нації: Українські спортсмени виграли "золото" Кубка світу з фехтування

У фіналі змагань, які проходили в Парижі, українці Анатолій Герей, Максим Хворост, Дмитро Карюченко і Богдан Нікішин перемогли господарів змагань - збірну Франції.

Україна перемогла у фіналі Францію. Фото: НОК.

Українські шпажисти здобули "золото" на етапі Кубка світу з фехтування, який відбувається в Парижі. У фіналі наша четвірка ефектно обіграла господарів змагань французів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Переможцями стали Анатолій Герей, Максим Хворост, Дмитро Карюченко і Богдан Нікішин. Вельми напружена зустріч завершилася з рахунком 40:38 на користь української команди.

Варто зазначити, що на шляху до фіналу підопічні Володимира Станкевича розгромили поляків (30:21), здолали Венесуелу (20:19) і в неймовірно важкому півфіналі здобули вольову перемогу над Ізраїлем з рахунком 42:41, програючи в ході поєдинку 13:18.

Нагадаємо, що нещодавно українка Ольга Харлан виграла "золото" Кубка світу з фехтування.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...