Горе-матір: На Черкащині затримали жінку, яка хотіла продати власну новонароджену дитину

Жінка планувала виручити за дитину тридцять тисяч гривень.

Жінка намагалася продати свою новонароджену дитину. Ілюстрація:http://korupciya.com

Прокуратура Черкаської області затримала мешканку одного з сіл області, яка намагалась продати власну новонароджену дитину. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області, передають Патріоти України.

Жінку затримали в порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України під час спроби продажу. Жінка планувала виручити за дитину тридцять тисяч гривень.

На цей час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії щодо встановлення всіх обставин вказаного кримінального правопорушення.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...