Горішні Плавні потрібні всім нам, – блогер

Не стихають дискусії відносно перейменування Комсомольська-на-Дніпрі в Горішні Плавні. Думки різні. В основному людей обурює те, що з ними не порадились вчасно. А якщо відставити обурення і послухати думку, наприклад, ось таку?

Горішні Плавні стрімко набувають популярності. Фото: divanna-sotnya.comПатріоти України пропонують читачам ознайомитись із записом в соцмережі, в якому блогер Андрій Бондар висловлює своє ставлення до нової назви міста - Горішні Плавні. Яке символічне значення, на його думку, стоїть за цією назвою? Він пише:

"Святокомсомольськ – теж нічо був би варіант. Цікаво, в тому місті є хоч двоє людей, кому подобаються Горішні Плавні? Чи "пали, Господи!"?

Горішні Плавні – це ніби назва з українського поетичного кіно. Це може бути "Рай для утоплених". А структурно це практично "Небесний Єрусалим". Плавні – це своєрідний "Лімб", місце між водою і суходолом, чистилище нещасних душ. Це те якраз, що потрібно людям, які все життя прожили в совку і не збираються з нього виходити. А отже, Горішні Плавні потрібні всім нам".

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...