"Горло болить і важко дихати": Київ накрив дивний туман, жителі у паніці (фото)

Деякі містяни навіть створили тематичну групу "Оболонь смог" у Facebook, у якій щодня діляться спостереженнями.

Киян занепокоїв дивний смог у місті. Фото: соцмережі.

Мешканці одразу декількох районів Києва 21 вересня помітили в повітрі густу димку і неприємний запах. Так, скарги на смог надходили від жителів центральної частини міста, Оболоні, Виноградаря, а також лівого берега, передають Патріоти України.

У соціальних мережах кияни "списують" брудне повітря на роботу різних підприємств. Деякі жителі навіть створили тематичну групу "Оболонь смог" у Facebook, у якій щодня діляться спостереженнями.

"Опівночі страшний сморід, який проникає через закриті вікна. Горло болить і важко дихати. У моєму мікрорайоні відбувається геноцид людей", — висловилася Ольга Яременко.

Також забруднення повітря приписують пожежам, проте в столичній ДСНС цю версію спростовують. "Це проблема міст-мільйонників, у яких багато транспорту. Коли є велика різниця температур - вдень спекотно, а вночі, навпаки, холодно, а також якщо безвітряно, то вихлопні гази не встигають вивітрюватися і накопичуються над містом. У місті немає масштабних пожеж, які могли б викликати такий смог", — зазначає керівник прес-служби ДСНС у Києві Світлана Водолага.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...