Гострий не тільки на язик: Мобілізований телеведучий Майкл Щур зайняв перше місце у змаганні снайперів ЗСУ (фото, відео)

Чудова креативна людина зараз виконує свій чоловічий обов'язок - захищає Україну. Хай береже його Бог!

В Україні пройшли змагання снайперів. Фото: ua.censor.net.uaВідомий телеведучий Майкл Щур (Роман Вінтонів), який зараз мобілізований до лав ЗСУ, зайняв перше місце у особистому заліку серед снайперів на перших в історії України подібних змаганнях, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"І (я не знаю, як це трапилось. Сам у це не вірю, але це факт) я - зайняв перше місце у особистому заліку серед снайперів. І це я вперше минулого року побачив снайперську гвинтівку зблизька", - выдзначив Щур.

Нагадаємо, у перших змаганнях снайперів в Україні взяли участь 10 команд від ЗСУ та дві від Нацгвардії. У командному заліку перемогла команда НГУ, на другому місці – 3-й полк спецназу, третє місце зайняла команда 169-го навчального центру Сухопутних військ ЗСУ. Протягом трьох днів змагань молодих снайперів перевіряли на вміння точно вражати ціль, взаємодіяти у команді, працювати в умовах психологічного тиску та значних фізичних навантажень.

Варто зазначити, Майкл Щур отримав популярність завдяки оригінальній манері спілкування та цікавим телепроектам. Один такий відеозапис пропонуємо вашій увазі:

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...