Готові до інновацій: Гройсман надіслав Ілону Маску офіційного листа

Український прем'єр хоче обговорити з засновником компанії Tesla проект збереження відновлюваної енергії.


Ілон Маск. Фото:https://life.pravda.com.ua/Прем'єр-міністр Володимир Гройсман направив офіційне звернення засновнику компанії Tesla Ілону Маску. Лист стосується проекту зі збереження відновлюваної енергії в Україні. Про це Гройсман заявив під час робочої поїздки до Житомирської області, повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Я направив йому офіційне звернення, щоб ми змогли розпочати дискусію щодо створення, використовуючи особливості енергетичних об'єктів, енергетичної інфраструктури. Як буде відповідь, я обов'язково вам про це повідомлю", — запевнив Гройсман.

Нагадаємо, раніше Гройсман запропонував Маску в Twitter перетворити Україну на "полігон інновацій". Маск, своєю чергою, заявив про готовність запустити в Україні проект по збереженню відновлюваної енергії.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...